ELTON JOHN MET 'THE RED PIANO' OP 17 OKTOBER IN AHOY

07-05-2009 @ 10:21

Op zaterdag 17 oktober geeft Elton John met de Las Vegas show 'The Red Piano' een concert in Ahoy in Rotterdam.  
De Britse poplegende Sir Elton John heeft een geweldig aantal hits op zijn naam staan, waaronder 'Your Song', 'Nikita', 'Rocket Man', 'Tiny Dancer', 'Candle In The Wind' en 'Don’t Let The Sun Go Down On Me'. De legendarische zanger en pianist is een van de grootste singer/songwriters uit de muziekgeschiedenis. Zijn nummers zijn alom bekend en worden veelvuldig vertolkt door andere artiesten.

Elton John breekt in 1970 door met het nummer 'Your Song' van het debuutalbum 'Empty Sky'. Vanaf dat moment komt zijn carrière in een stroomversnelling en scoort hij hit na hit. Samen met George Michael heeft hij in 1991 de wereldwijde hit 'Don’t Let The Sun Go Down On Me'. Drie jaar later verzorgt hij de soundtrack 'Can You Feel The Love Tonight' voor de Disneyfilm Lion King. Tijdens de begrafenis van prinses Diana in 1997 speelt John het nummer 'Candle In The Wind'. Het wordt de bestverkochte single aller tijden.

Ook live geniet Elton John een uitstekende reputatie. Zijn concerten zijn bevlogen, met al zijn grote hits en van gedragen ballads tot uitbundige rock- en popsongs. Elton John heeft de afgelopen paar jaar voor in totaal een miljoen mensen gespeeld in het Colosseum in het beroemde Ceasars Palace in Las Vegas. Met ‘The Red Piano’ gaf hij in een paar jaar tijd maar liefst 243 concerten in de gokstad. Het aankomende concert in Ahoy is de laatste uit de 'The Red Piano' tournee. De laatste keer dat Elton John een concert in Nederland gaf was in 2003.

ELTON JOHN 'The Red Piano'
Zaterdag 17 oktober 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 55, € 59, € 69, € 79, € 89, € 98, € 125 (excl. servicekosten).
Aanvang: 20.00 uur