EXTRA KAARTEN U2 IN DE VERKOOP

23-04-2009 @ 17:49

Voor de uitverkochte concerten van U2 zijn weer kaarten beschikbaar! De Ierse band treedt maandag 20 en dinsdag 21 juli a.s. op in de Amsterdam ArenA. De concerten waren binnen een dag uitverkocht maar er zijn nu kaarten uit de blokkade vrijgegeven voor de verkoop. Het gaat om zitplaatsen. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.livenation.nl .
U2 opent zijn Europese tour in het Camp Nou stadion in Barcelona. Dit is de eerste stadiontournee sinds de Vertigo tour in 2005. U2 geeft deze stadionconcerten naar aanleiding van hun 12e studioalbum 'No Line On The Horizon'. Dit album behaalde al de nummer 1 positie in Nederland, de UK, Frankrijk, Duitsland, België, Finland, Japan en Tsjechië.

De U2 360° tour is geproduceerd door Live Nation Global Touring en doet landen aan door heel Europa met concerten in Milaan, Göteborg, Amsterdam, Parijs, Nice, Dublin, Chorzow, Berlijn, Gelsenkirchen, Londen, Sheffield, Glasgow en deze tour wordt afgesloten in het Millennium Stadion in Cardiff op 22 augustus. U2 staat bekend om de grote imponerende produkties maar dit keer willen ze de vorige shows overtreffen. Het publiek staat rondom het podium zodat de band van alle kanten te bekijken is. Na Europa volgt er een grote reeks concerten in Amerika.

Blackberry presents in association with 3FM
U2 '360°  tour' + special guest

Maandag 20 en dinsdag 21 juli 2009
Amsterdam ArenA - Amsterdam
Entree: € 150 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur