3JS SCHRIJFT TWEE NIEUWE TRACKS VOOR SINGLE “BEVLOGEN ALS VOGELS”

01-04-2009 @ 17:21

In de aanloop naar hun komende theatertour Akoesteren, die in de eerste  week van mei van start gaat, zal 3JS de single “Bevlogen als vogels” uitbrengen. Dit wordt de derde single van het album “Kamers van m’n hart”. Speciaal voor de fans schreven de Jees twee splinternieuwe liedjes die als bonustracks op deze single zullen komen. De songs die opgenomen werden in de bekende Votown studio dragen de titels “Als ik ooit een vrouw kon zijn” en “Van elke kant”. Deze laatste is een eigen Nederlandse vertaling van het lied “Both Sides Now” van Joni Mitchell. Ook hebben ze in één van de theaters reeds een videoclip opgenomen die als CD-rom track op de single verschijnt.

3JS is het jaar goed begonnen met hun deelname aan de Vrienden Van Amstel Live. Op Koninginnedag zullen ze o.a. te zien zijn op het Museumplein op het Radio 538 podium en deze zomer treden zij op op enkele grote festivals waaronder het Betuws Spektakel en ZAND.

Tijdens de theatertour zal 3JS achtentwintig Nederlandse en één Belgisch theater aandoen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (0900-9203). Voor overige informatie check www.3js.nl .

De single “Bevlogen als vogels” verschijnt op 17 april a.s. via Artist & Company.