NEIL YOUNG 7 JUNI IN AHOY ROTTERDAM

17-03-2009 @ 10:38

Zondag 7 juni geeft Neil Young met zijn band een concert in Ahoy in Rotterdam. De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 21 maart.

De Canadees Neil Young geldt al jaren als een van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert Young begin jaren '70 met 'After the Gold Rush' en 'Harvest' twee albums af, die met recht klassiekers genoemd mogen worden.

Begin volgende maand verschijnt Youngs nieuwe album 'Fork In The Road', geïnspireerd door het Linc volt project waarin zijn 1959 Ford Lincoln Continental is omgebouwd om volledig op alternatieve energie te kunnen rijden. Young nam dit album op met dezelfde band die hem ook tijdens zijn concerten begeleidt: Ben Keith (gitaar), Rick Rosas (basgitaa), Chad Cromwell (drums), Pegi Young (zang) en Anthony Crawford (gitaar). Neil Young trad voor het laatst op in Nederland in 2008 op Bospop.

Vrijdag 20 maart om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen tot zaterdag 10.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Neil Young te bestellen via www.livenation.nl

NEIL YOUNG IN AHOY
Zondag 7 juni 2009
Ahoy  - Rotterdam
Entree: €67, €63, €58 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur