START KAARTVERKOOP INDIAN SUMMER FESTIVAL

17-03-2009 @ 10:33

Zaterdag 20 juni 2009, van 12.00 tot 01.00 uur, vindt de 9e editie plaats van het grootste festival van de kop van Noord Holland: Indian Summer Festival. Het festival kent inmiddels een lange geschiedenis, met tal van uitstekende acts en een heerlijk relaxte sfeer. Zaterdag 21 maart start de voorverkoop van het Indian Summer Festival. Alle voorgaande edities op het recreatiegebied Geestmerambacht te Broek Op Langedijk waren ver van tevoren uitverkocht.

Dit jaar heeft Indian Summer Festival gekozen voor de Maya kalender als thema. Op Indian Summer Festival draagt elke area een eigen Maya-symbool. Op maar liefst zeven verschillende podia is een ruim aanbod van allerlei vormen van entertainment. Zo zijn er in totaal 42 acts verspreid over de Pop/ Rock stage, Dance Mainstage, Blacklist area en 80’s/ 90’s stage.

Naast de traditionele podia is er ook aandacht voor opkomende bands op de Serious Talent Stage, in samenwerking met 3FM. Dit jaar besteedt Indian Summer Festival in de ‘Groene Area’ ook aandacht aan bewust leven; met het oog op het milieu, in samenwerking met Globalicious. Daarnaast is er ruimte voor standup comedy in het Cool Comedy Cafe. Er wordt ook weer fors geïnvesteerd in de aankleding van het festival. Een top decoratie, aangesloten met de juiste entertainment en interactie met het publiek; zijn belangrijke elementen op Indian Summer Festival.

Indian Summer Festival heeft de volgende namen al bevestgd:
Blǿf, Milow, Junkie XL, Kane, Dr. Lektroluv, Frank Boeijen, Benny Rodrigues, Novastar, Sander van Doorn, Chuckie, Kraak&Smaak, Martin Solveig,King jack, De Staat, Lucien Foort, Erick E, Electric Jets en King Jack.

Tickets zijn € 46,- euro (ex fee), verkrijgbaar via ticketonline.nl, Free Record Shop en alle vaste voorverkoopadressen.

Meer informatie: www.indiansummerfestival.nl