TRANCE ENERGY OP CD

02-03-2009 @ 14:50

Vanaf 07 maart ligt de CD compilatie van ’s werelds grootste, meest toonaangevende en inmiddels ruim uitverkochte trance-evenement ‘Trance Energy’ in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een registratie van de 16e editie van Trance Energy, die op dezelfde dag neerstrijkt in de Jaarbeurs Utrecht. Het album bevat twee schijfjes, waarvan cd 1 gemixt is door de internationale dj/ producer John O’Callaghan en cd 2 door het Nederlandse dj/ producersduo Rank 1
 
John O’ Callaghan
Het eerste schijfje van de Trance Energy cd compilatie is samengesteld en gemixt door de welbekende Ierse dj / producer John O’ Callaghan, die tijdens Trance Energy als een van de headliners de Mainstage vertegenwoordigd. Als producer staat hij bekend om zijn kwaliteitproducties, zo is hij het brein achter de briljante trance album “Big Sky”; die in 2007 uitkwam op het befaamde Armind label. Voor de Trance Energy cd compilatie levert hij een mix aan van de beste albums uit zijn set, zoals onder andere zijn eigen mix voor Armin van Buuren Ft. Audrey Gallagher ‘Hold On To Me’, Thomas Bronzwaer ‘Certitude’, Jan Oostdyk ‘Out of The Box’ en Sam Sharp ‘Roundabout’.

Rank 1
De tweede cd is samengesteld en gemixt door de Trance Energy residents Rank 1 (Piet Bervoets en Benno de Goeij). Deze heren hebben al vele hits op hun naam staan, die zij onderbrengen op het High Contrast label van Be Yourself Music. Voor het tweede schijfje van de Trance Energy cd compilatie leverde zij een mix aan van de laatste clubhits, zoals onder andere Marcel Woods ‘Wake Up’, Arnej Feat Josy ‘Stangers We’ve Become’, Armin van Buuren Ft. Josey ‘Unforgivable’, First State ‘Off The Radar’ en uiteraard dé Trance Energy 2009 theme song van eigen hand ‘L.E.D There Be Light’.

De albumcompilatie is tijdens Trance Energy verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand. Vanaf 01.00 uur zijn Rank 1 als John O’ Callaghan hier aanwezig voor een exclusieve signeersessie.

Vanaf vrijdag 06 februari is de Trance Energy compilatie exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Daarna liggen de albums in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op bol.com.

PREPARE TO DANCE!
www.trance-energy.nl