CD-PRESENTATIE ELLE BANDITA

13-02-2009 @ 15:08

27 februari is release van het nieuwe album "QUEEN OF FOOLS".

Sinds de release van Elle's debuut EP 'Love Juice' drie jaar geleden, is er wel wat veranderd. Haar tape recorder is inmiddels ingeruild voor een live band, die ze op Eurosonic gepresenteerd heeft. Het album zal gepresenteerd worden op 25 februari in de Melkweg, Amsterdam en op 26 februari in Rotown, Rotterdam. 
Benieuwd naar het optreden? Hieronder wat quotes over het optreden op Eurosonic:
"Elle Bandita heeft het slim bekeken. Er staat zowaar een band op het podium. Elle draagt niet meer die gescheurde panty's met badpak-achtige combo, maar een bijna stijlvolle, diep ingesneden catsuit. Ze ziet er geweldig uit en lijkt helemaal haar vorm gevonden te hebben met haar band en nieuwe nummers. Niets ontziend ragt ze op haar gitaar en stort ze haar punky vocalen over het publiek. Het blijkt een ideale afsluiter van het festival: iedereen gaat er nog één keer voor en de blauwe plekken zullen - zeker bij de mensen uit de voorste regionen - talrijk zijn. Noorderslag went out with a bang. "(LiveXS)

"Ook spraakmakend was het afsluitende optreden van de Rotterdamse rockchick Elle Bandita, die zich met een loeistrakke nieuwe band en een stoere, Joan Jett-achtige look nadrukkelijk manifesteerde als kandidaat voor de Nederlandse rockfestivals". (Parool)

"Rockchick Elle Bandita speelde snoeiharde rock - haar verschijning riep aangename herinneringen op aan David Bowie's Ziggy Stardust " (NRC)

"Ze heeft een profi band achter zich, een geweldige nieuwe look en een ambitieus album om wereldkundig te maken. Wanneer het gordijn van de 3FM arena opent staat er godverdomme ook wat. Dit is een band die de wereld zal veroveren. Het derde nummer op de setlist Poison She, de eerste single van de plaat, is een hit! Torre Florim van De Staat tekent overigens voor de productie. Doe mij die videoclip" (3voor12)

CD-PRESENTATIES
25 feb Melkweg A'dam met: The Routines, DJ Dans Le Rock, DJ Kabaal en Sjans
26 feb Rotown Rotterdam met: DJ Josz Le Bon
(pias)