HOLLANDSE NIEUWE: Jan Smit

10-02-2009 @ 12:30

Zijn album “Stilte in de storm” was al goed voor drie #1 singles, t.w. “Dan volg je haar benen”, “Stilte in de storm” en “Als je lacht”. Jan sluit op 1 februari zijn Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour af, die hem door het hele land voor overvolle en dolenthousiaste zalen bracht.

Zijn nieuwe single “Je naam in de sterren” is een emotioneel nummer, dat tijdens de afgelopen tour telkens weer voor een kippenvelmoment zorgde. Een single die duidelijk laat horen dat Jan zich zowel als tekstschrijver en als zanger nog steeds verder ontwikkelt. Deze single verschijnt in twee delen. Beide delen bevatten drie livetracks en een CD-rom videoclip (op elk deel een andere clip), waarvan de ene onlangs werd opgenomen op Curaçao en de andere live tijdens de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour. Deze zes livetracks en twee videoclips zijn een absolute must voor de Jan Smit fan.

Tracks “Je naam in de sterren” deel 1: Je naam in de sterren, Ouverture (live), Als hij de zee op gaat (live), Calypso (live), videoclip Je naam in de sterren (op Curaçao)
Tracks “Je naam in de sterren” deel 2: Je naam in de sterren, Parijs (live), Cupido (live) nnb (live), videoclip Je naam in de sterren (live tijdens de Jan Smit Komt Naar je Toe Tour)
JAN SMIT “Je naam in de sterren
Deel 1 RELEASE: 13-02-2009 // Deel 2 RELEASE: 09-03-2009
Bestelnummer CD-single 1:  AC 301012,
Bestelnummer CD-single 2:  AC 301014,
(artist & company/heartselling)