“Zeven Zonden” van Christoff in Belgie platina!!

06-12-2008 @ 17:05

"Zeven Zonden" betekende voor de sympathieke schlagerzanger Christoff een, tot op heden, absoluut hoogtepunt in zijn carrière. De nummer één hits in Vlaanderen "Een Ster" en "Zeven Zonden" kleurden de zomer vol ambiance en maakten hem met voorsprong tot de populairste en meest gevraagde Vlaamse artiest.
Om de fans te bedanken presenteert Christoff nu de luxe-feesteditie van zijn succesalbum: "Zeven Zonden – Limited Edition" bevat 3 nieuwe bonustracks, waaronder de stuntsingle "Witte Kerstmis/White Christmas" in duet met Bing Crosby, en een Kerstmedley barstend van de ambiance om het nieuwe jaar in te luiden! Als kers op de taart vind je bij deze Limited Edition een Bonus-DVD met de filmklassieker "White Christmas".
Christoff zorgt met zijn "Zeven Zonden - Limited Edition" voor de gezelligste feestdagen sinds jaren!
Het beloven wel zeer prettige feestdagen te worden voor Christoff!

Het album “Zeven Zonden” ging reeds meer dan 20.000 keer over de toonbank in Belgie wat zoveel betekend als platina! Dit maakt van Christoff, na Milk Inc., de best verkopende artiest in Vlaanderen. 

Bovendien is de nieuwe single Witte Kertsmis / White Christmas na slechts 2 weken de nieuwe nummer 1 in de Vlaamse top 10 en stijgt hij in de algemene singlechart van 64 naar 4!!
Christoff is dus ontegensprekelijk dé artiest van het moment!!