COLDPLAY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND

02-12-2008 @ 14:13

Coldplay komt volgend najaar terug naar Nederland voor een concert in het Goffertpark in Nijmegen op donderdag 10 september 2009. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur via livenation.nl en 0900 10102020 (45 ct.p.m).
Na de twee uitverkochte en zeer goed ontvangen concerten in Ahoy afgelopen oktober gaat Coldplay met het komende concert de openlucht in. Het Britse viertal staat op 10 september in het Goffertpark in Nijmegen in het kader van hun Viva La Vida Tour.
Het album Viva La Vida lijkt weer alle records te gaan breken. De eerste single ‘Violet Hill’, werd door de band via internet gratis aangeboden aan alle fans en werd binnen één week door 2 miljoen mensen gedownload. Na een aantal maanden staat het nummer nog steeds hoog in de hitlijsten, en ook de nieuwe single Lost met Jay-Z belooft een enorm succes te gaan worden. Vorige week bracht Coldplay daarnaast een speciale dubbeleditie van het album uit, met daarop maar liefst 8 nieuwe tracks.
Viva La Vida’, dat werd geproduceerd door grootheden Brian Eno en Markus Dravs is het vervolg op het album ‘X&Y’ uit 2005 dat in 32 landen op nr. 1 binnen kwam en waarvan 10 miljoen exemplaren werden verkocht.
Woensdag 3 december aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation krijgen dan tot donderdag 4 december 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Coldplay te bestellen via www.livenation.nl. Maximaal 8 kaarten per persoon.

COLDPLAY & support act

Donderdag 10 september 2009
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur
Let op: maximaal 8 kaarten per persoon

 

NB. 05-12-2008

OFFICIËLE VOORVERKOOP COLDPLAY UITGESTELD
Als gevolg van onduidelijkheden bij het inplannen van de gehele Europese tournee van Coldplay, wordt de start van de kaartverkoop voor het concert in het Goffertpark uitgesteld. Mojo gaat ervanuit dat de band 10 september 2009 Nederland aan doet. Reeds gekochte kaarten in de presale blijven geldig. Zodra de definitieve tournee en de nieuwe datum van de officiële voorverkoop bekend is, wordt deze aangekondigd.