zZz MAAKT HET BEEST LOS BIJ C-MON & KYPSKI

28-11-2008 @ 17:32

C-Mon & Kypski heeft een speciale versie van het nummer 'Running with the beast' opgenomen met de band zZz. Dit nummer verschijnt op een tweede compilatie-CD ('The Rock Compilation') van C-Mon & Kypski die op 1 december uitkomt.
Simon: 'Zoals je weet zijn wij niet vies van een beetje samenwerken. Met zZz hebben we altijd al een keer wat willen doen. We zijn fan. Toen we de titeltrack van hun nieuwe album 'Running with the Beast' hoorden, kregen we het idee om een rockende mashup te maken met een van onze oudere tracks: Running with the Evil Needle! De Rock Compilation bevat onze hardst rockende tracks, een aantal live versies en twee unieke tracks. De andere unieke samenwerking is met de legendarische Andy Tielman van de Tielman Brothers, waarmee we optraden tijdens VPRO's 50 jaar Nederpopquiz.'

De nieuwe compilatiecd van C-Mon & Kypski is een 2e in een reeks van compilatiecd's die de band uitbrengt. Na de jazz- en rockcompilatie volgen er nog een balkan- en hiphopcompilatie voordat de band in 2009 met een compleet nieuwe cd zal komen. De compilatiecd's zijn voor de band een unieke manier om eerder werk in een nieuw jasje aan een nieuw publiek te introduceren.

The Rock Compilation met o.a. samenwerkingen van Andy Tielman, Voicst en zZz ligt maandag 1 december in de winkel.

Voor meer informatie: www.c-monandkypski.com