AN EVENING WITH IL DIVO: 11 MAART 2009 IN AHOY ROTTERDAM

11-11-2008 @ 14:55

De wereldtournee van het bijzonder 4-tal Il Divo brengt de grootste operastemmen van de wereld op 11 maart naar Ahoy Rotterdam. 
In 2004 kwamen vier van 's werelds mooiste stemmen samen om met een nieuwe operamuziekstijl de wereld van de populaire muziek te veroveren. Met meer dan 22 miljoen verkochte albums is Il Divo een van de meest succesvolle muziekgroepen in de wereld. Als vervolg op hun nieuwste album 'The Promise' kondigen zij nu hun Europese tournee in 2009 aan.
Il Divo wist al twee wereldtournees uit te verkopen. David Miller, Carlos Marín, Urs Buhler en Sébastien Izambard traden al in 30 verschillende landen op voor meer dan 1,5 miljoen fans.
De tournee 'An Evening With Il Divo' begint op 21 februari 2009 in Manchester en doet vervolgens nog acht steden aan in Engeland, gevolgd door concerten in Ierland, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Parijs, Zwitserland, Servië en Slovenië. De tournee wordt daarna voortgezet in Noord Amerika en zal zes continenten doorkruisen voordat het jaar wordt afgesloten in Australië, Japan en Zuid-Oost Azië.
William Baker (Kylie, Jamiroquai) is verantwoordelijk voor de show en de choreografie. Ook het 'state-of-the-art' podium is van zijn hand, waarbij fans omringd zijn door het podium voor een nog uniekere concert ervaring. Het concert bestaat uit repertoire van hun vijf albums en een aantal nieuwe nummers. Il Divo staat de hele avond op het podium en treedt ongeveer 90 minuten op met een 20 minuten durende pauze die is geïntegreerd in de set. Er is geen support act.

An Evening With Il Divo
Woensdag 11 maart 2009
Ahoy Rotterdam

Entree: € 81, € 64, € 61, € 58, € 56, € 54, € 53 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.