Mooi Wark geeft speciaal kinderconcert

30-10-2008 @ 17:21

Opbrengst gaat naar Stichting Kinderdroomwens
De Drentse rock & roll band Mooi Wark zal op zaterdag 29 november aanstaande naar Pesse komen voor een heel bijzonder concert, namelijk het jaarlijkse kinderconcert. Deze middag zal dan ook geheel in het teken van kinderen staan. “Kinderen hebben over het algemeen weinig mogelijkheden om Mooi Wark te zien.”, aldus bassist William Bossong. “Zij zijn te jong voor de dancings en wij treden bijna altijd ’s avonds laat op.” Op 29 november komt daar dus verandering in.
Om het leeftijdsverschil niet al te groot te maken zal de band 2 shows geven, die leeftijdsafhankelijk zijn! Vanaf 14:30 tot 15:30 uur is De Wenning in Pesse geopend voor kinderen t/m 10 jaar en van 16:00 tot 17:00 zijn kinderen van 11 t/m 15 jaar welkom voor een leuk Mooi Wark feestje. “Kinderen van 16 jaar en ouder en volwassenen zijn dus helaas niet welkom” zegt Bossong. “We doen dit echt alleen voor kinderen!” Ouders mogen uiteraard wel als begeleider van het kind mee naar binnen, maar hiervoor geldt: Maximaal 1 volwassen begeleider per kind! Het aantal toegangskaarten is namelijk beperkt.

De voorverkoop start op woensdag 5 november aanstaande bij De Wenning (Pesse), Doorten (Pesse), CD-Hal (Ruinen) en de Mooi Wark Shop bij de optredens. Naast het optreden van Mooi Wark zijn er deze middag nog een aantal andere kinderactiviteiten. Kaarten kosten 5 Euro per persoon.

De opbrengst van deze middag gaat naar het goede doel. Deze keer heeft de band gekozen voor Stichting. Deze stichting zet zich in voor kinderen die in hun jonge leven al een heel ingrijpende ervaring achter de rug hebben en brengt hun dromen tot leven. Voor hen kan de vervulling van hun allermooiste droom een lekker duwtje bergopwaarts betekenen, naar een iets gelukkiger toekomst. Zie ook: www.kinderdroomwens.nl .