David Guetta doet beroep op Nederlandse fans

18-10-2008 @ 14:07

 De Franse superster David Guetta, die talrijke hits scoorde in Nederland met releases als Love Don’t Let Me Go, Baby When The Light, Delirious en zijn meest recente wapenfeit Tomorrow Can Wait, staat op het punt om voor zijn nieuwe single Everytime We Touch een videoclip te schieten. En dat doet hij het liefst met behulp van zijn wereldwijde fans.
De single Everytime We Touch, met de ongeëvenaarde vocale ondersteuning van Chris Willis en waaraan Steve Angello en Sebastian Ingrosso hun productionele medewerking hebben verleend, zal eind november wereldwijd uitkomen. De videoclip voor Everytime We Touch zal achtereenvolgens opgenomen worden op 24 oktober in Amsterdam, op 28 oktober in Tokyo en op 2 november in Rio de Janeiro. Voor deze opnames zal David Guetta uit elke windhoek van de wereld één fan selecteren die in deze clip zal figureren. Vanwege de grote populariteit die David Guetta geniet in Nederland zal dus ook in Nederland een fan geselecteerd worden.
Ben je 18 jaar of ouder en kan je aantonen dat je een echte David Guetta fan bent? Ga dan naar www.davidguetta.com/casting en vul het online formulier in. David Guetta zal persoonlijk uit alle inzenders de enige échte fan kiezen die op 24 oktober in Amsterdam verwacht wordt voor de clipopnames. Buiten een rol in deze nieuwe videoclip win je ook nog eens gratis toegang voor twee personen tot het F*** Me I’m Famous evenement, gehouden op zaterdag 25 oktober 2008 in de Heineken Music Hall.