KEVIN SMIT MUZIEK GRATIS TE BELUISTEREN VIA WEBWHEEL

17-10-2008 @ 11:08

De jonge Hoogeveense zanger Kevin Smit gaat als eerste Nederlandse artiest gebruik maken van een webwheel. Dit is een geheel nieuwe manier om een album aan een publiek te presenteren. De fans kunnen gratis online alle tracks van Kevin’s debuutalbum ‘Morgen wordt alles anders’ beluisteren. Eerder werd er in Nederland al gebruik gemaakt van een webwheel voor de Amerikaanse band Trivium. Een webwheel ziet er als volgt uit: http://www.kevinsmit.nl/assets/webwheel/kevinsmit/ .

Het webwheel is bedoeld om het album van Kevin Smit extra aandacht te geven: alle tracks van het album worden gestreamd op een speciale pagina op de site van Kevin Smit. Elke track wordt ‘gesponsord’ door een partner die op de een of andere manier te maken heeft met de zanger. De partners besteden op hun website, radio uitzending, TV uitzending of in hun nieuwsbrief aandacht aan de webwheel en verwijzen iedereen hiernaar. Mensen die op de site terecht komen zullen uiteindelijk weer doorklikken naar andere partners. Voor eenieder dus interessant om traffic te genereren en voor de release van Kevin de ideale manier om veel mensen in aanraking te brengen met de tracks van het nieuwe album!

In het geval van Kevin Smit zijn de volgende partners betrokken bij het webwheel: RadioNL, Lukassen Produkties, Music Store, Regiotap, Mega Piraten Festijn, Radio Atlantis, Kevin Smit Hyves, Hart voor Muziek, CD-Hal – Ruinen, Hollandse Hits Forum, TV Oranje en CNR Entertainment

Op 20 oktober komt de single ‘Duizend en één dingen’ uit.

www.kevinsmit.nl