ANOUK MET SUPPORT ACT VOICST OP 4 DECEMBER IN AMSTERDAM

09-09-2008 @ 12:26

Na succesvolle optredens op diverse festivals en twee stadionconcerten in het Gelredome in Arnhem het afgelopen jaar, sluit Anouk 2008 af met een concert in Amsterdam. De Haagse zangeres geeft op donderdag 4 december een intiem optreden in de Heineken Music Hall.  Meer dan drie jaar na het drievoudig platina album ‘Hotel New York’ is Anouk weer helemaal terug met haar nieuwste album ‘Who’s Your Momma’. Dit album leverde opnieuw grote hits op als 'Good God', 'I Don't Wanna Hurt' en 'Modern World' en behaalde in een mum van tijd een platina status. Deze week wordt de vierde single 'If I Go' uitgebracht.
Eerder deze zomer kwam haar dvd 'Live at Gelredome' uit met daarop een registratie van de twee concerten die Anouk in maart dit jaar in het Gelredome gaf. Op deze twee concerten kwamen meer dan 60.000 bezoekers af. 'Live at Gelredome' behaalde dan ook al binnen 3 weken een gouden status.
Anouk maakte vorige maand grote indruk met haar optreden in de Alpha tent op Lowlands.

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door de Amsterdamse rockband Voicst. Eerder dit jaar bracht het drietal hun nieuwste album  'A Tale Of Two Devils' uit. De band heeft dit jaar op diverse podia en festivals gespeeld. Ook in het buitenland doen ze het goed. Ze hebben door België, Spanje, Frankrijk, Japan en Amerika getourd.

Woensdag 10 september aanstaande om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 12 september 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Anouk te bestellen via www.livenation.nl/anouk-amsterdam. Maximaal 2 kaarten per persoon.

ANOUK + Support act VOICST
Donderdag 4 december 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur