DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG IN HET VOORPROGRAMMA SNOOP DOGG

19-08-2008 @ 16:24

Op zondag 21 september verzorgt De Jeugd van Tegenwoordig het voorprogramma van Snoop Dogg in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Met een verbluffende show op Lowlands afgelopen zaterdag heeft De Jeugd van Tegenwoordig zichzelf overtroffen. Met hun elektronische funk/disco/hiphop en de nodige kunstjes werd de Bravo tent helemaal op z'n kop gezet. Willie Wartaal, Vieze Fur en P. Fabergé kregen het Lowlands publiek moeiteloos plat met een strakke show waarin originaliteit, creativiteit en vooral muzikaliteit zegevierden. Op 3VOOR12 scoorden ze met dit optreden zelfs een 9,5.
De Jeugd van Tegenwoordig schreef al vaderlandse geschiedenis met hits als Watskeburt en Shenkie en sinds in april het album 'De Machine' uitgekomen is, is de Nederlandse taal weer een woord rijker namelijk: 'Hollereer'. In tegenstelling tot wat de albumtitel doet vermoeden, is elk optreden volledig anders wat natuurlijk helemaal debet is aan de kunstenaars zelf.
Snoop Dogg is al jaren een cultureel icoon en een meester-entertainer en één van de stabielste factoren binnen het hiphopgenre. Al sinds 1993 heeft hij met regelmaat grote hits als Who Am I, Drop it's Like it’s Hot en Sensual Seduction. De legendarische rapper wordt tijdens zijn concert op 21 september vergezeld door een live band.
SNOOP DOGG + support act De Jeugd Van Tegenwoordig
Zondag 21 september 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur