NICK & SIMON ONTVANGEN SPECIALE SINGLE VAN GIEL BEELEN IN SPANJE

15-08-2008 @ 22:12

Nick & Simon, die momenteel in Spanje zijn voor de opnames van het programma ‘De Zomer Voorbij’, kregen donderdag het allereerste exemplaar van hun nieuwe single “Hoe Lang?” uitgereikt. Vanaf een boot voor de Spaanse kust overhandigde niemand minder dan Giel Beelen, in de live-uitzending van zijn ochtendshow op 3FM, hen de single.  
Vanaf 15 augustus is de single “Hoe Lang?” in de winkels. Deze single zal in de vorm van een drieluik worden uitgebracht. Het eerste deel is verpakt in een speciale digipak die ruimte laat voor nog een CD- en DVD-single. Het tweede deel zal op 22 augustus uitkomen, het derde deel op 29 augustus. Een echt verzamelaarsobject dat slechts in een gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht.
Behalve de studioversie van “Hoe Lang?” staan er op dit drieluik unieke audio- en video-opnamen van het theaterconcert, dat Nick & Simon in Bloemendaal gaven. Naast bekende nummers van Nick & Simon staan er op de CD’s tevens songs die nog nooit eerder door de twee mannen zijn uitgebracht. Zo staat er een solotrack van zowel Nick (“She’s Always A Woman”) als Simon (“Still Searching”) op, plus covers van Simon & Garfunkel.
Op 16 augustus zal de TROS om 19.40 uur op Nederland 1 een TV-special uitzenden met daarin opnamen van het theaterconcert in Bloemendaal. Voorafgaand aan de TV-special zullen om 19.00 uur de hoogtepunten van de eerste soap van Nick & Simon nog eens worden herhaald op dezelfde zender.