WEGENS GROOT SUCCES 2E CONCERT GERARD JOLING: FOR YOUR EYES ONLY

02-07-2008 @ 22:41

Op 6 en 7 september 2008 geeft Gerard Joling zijn grootste concert ooit!
De aankondiging afgelopen maart dat Gerard Joling een absoluut uniek concert zou geven in de legendarische Valley van Recreatiegebied Spaarnwoude, sloeg in als een bom. De kaartverkoop maakte direct een vliegende start en mensen kunnen niet wachten tot ze “met gierende banden” naar Spaarnwoude kunnen vertrekken.
Het enthousiasme was zelfs zo groot dat organisatoren UDC en Entertainment-NL in samenwerking met Veronica Magazine en de Postbank een uniek, tweede concert zullen aankondigen op zondag 7 september. De kaarten voor dit geweldige spektakel zullen als eerste exclusief aan de rekeninghouders van de Postbank worden aangeboden.
Deze show zal gelijk zijn aan die van de dag ervoor. Van 18.30 tot 23.00, terwijl de zon langzaam achter de heuvels wegzakt op een nazomerende avond in september, zal in de vallei een gigantisch podium verrijzen in de vorm van een zonnebril die zich in de loop van de avond zal openen. Naast Gerard Joling zelf zullen ook Gordon, Xander de Buisonje, Thomas Berge, Jeroen van der Boom, de Dolly Dots, Wolter Kroes en de Edwin Evers Band op het podium verschijnen.
Kaarten voor de show van zondag 7 september zijn exclusief verkrijgbaar voor spaarders bij de Postbank. Voor de show van zaterdag 6 september zijn nog enkele kaarten te verkrijgen via TicketPoint (0900 9000 8000 / www.ticketpoint.nl), Paylogic (www.paylogic.nl) en alle filialen van Primera.

Voor meer informatie, ga naar www.gerardjolinginconcert.nl.