PROGRAMMA ARROW ROCK FESTIVAL 2008 COMPLEET

29-04-2008 @ 14:06

Met de bevestiging van Motörhead is het programma voor het Arrow Rock Festival 2008 compleet. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 15 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Eerder zijn onder andere Kiss, Journey, Whitesnake en 3 Doors Down bekend gemaakt. 
Motörhead werd in 1975 door Mr. Motörhead, Lemmy Kilmister, opgericht en nog altijd is de hitsingle ‘Ace of Spades’ niet weg te denken als klaasieker. Dit jaar stond Motörhead aanvankelijk geprogrammeerd op Fields of Rock. Door de afgelasting van dit laatste festival werd er gezocht naar een nieuwe bestemming voor Motörhead. Deze is gevonden op het het Arrow Rock Festival, waar Lemmy en de zijnen ook in 2004 op de bühne stonden. Motörhead rondt vlak voor het optreden op het Arrow Rock Festival alweer hun twintigste studioalbum af.
Het Arrow Rock Festival vindt dit jaar plaats op zondag 15 juni in het Goffertpark, Nijmegen. Er treden in totaal tien bands op, verdeeld over twee podia. Naast Motörhead staan ook Kiss, Journey, Whitesnake, 3 Doors Down, Twisted Sister, Def Leppard, Kansas, REO Speedwagon en Gotthard op het Arrow Rock Festival. Het volledige tijdschema staat nu op www.arrowrockfestival.nl.