HOLLANDSE NIEUWE: Hans Versnel & C'Est Tout

29-04-2008 @ 11:30

Hans Versnel / C'Est Tout: een voor de hand liggende combinatie
De naam Hans Versnel staat synoniem voor presentator, entertainer, programmamaker. Hij is vaak te vinden bij bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, product-presentaties, commercials, Stadion & tv warming-up's.
Hans Versnel begint zijn carriere zoals velen in een schoolbandje. Daarna richt hij een cabaretgroep op en huurt zelf zalen om te kunnen optreden. Na 5 jaar wordt hij diskjockey in Noordwijk en begint tegelijkertijd een drive-in-show in de jachthaven van Zaandam. Omdat hij altijd gedreven met zijn vak bezig is, valt het bij het organisatoren van feesten, bedrijven en congressen op, dat hij perfect op het feest of bedrijf kan inspelen, zodat het lijkt of hij het bedrijf en de gasten al jaren kent.
Een van zijn bekendste types is nog steeds zijn Tommy Cooper-typetje.
Een feest moet een feest zijn, en dat doet hij vanaf het begin tot het einde.
Hits van Hans Versnel zijn o.a. 'Lekker swingen met die hap '(91), 'We gaan met z'n allen naar Amerika' (94), 'Hee ho' (95).

C’est Tout vindt haar basis in het begin van de jaren ’70. Met het uitgeven van singles en albums heeft C’est Tout een voortrekkersrol vervuld voor het inmiddels landelijk bekende fenomeen ‘dweilorkesten’. Na de opnamen in 1984 van de live-CD in De Boterwaag te Nijmegen en de zeer succesvolle verkoop daarvan, volgen de CD-producties elkaar snel op. Onder de bezielende leiding van producer Rob Peters worden diverse Top 10 noteringen gehaald. Met name de Tandenborstel Jive, Het Grote puntje puntje Lied (‘Yogo Yogo’), De nacht is nog zo Lang, Willem Tell en Tutti di Nono brengen C’est Tout landelijke bekendheid.
Nu komen C'Est Tout samen met Hans Versnel met het nummer "Aan het strand.....zingt een muzikant". Het nummer is oorspronkelijk een liedje van een Shantykoor.  
C'EST TOUT & HANS VERSNEL Aan het strand
release: 14-4-2008
(pinkrec)