DRIE ALBUMS VOOR DISNEY'S #1 STER HANNAH MONTANA

25-04-2008 @ 14:15

TV SERIE BINNENKORT TE ZIEN BIJ JETIX
Op verzoek van duizenden kids heeft Jetix de samenwerking met Disney verstevigd door de #1 hitserie uit Amerika nu ook naar Nederland te halen: Disney's Hannah Montana is vanaf 17 mei te zien bij Jetix! De 14-jarige Miley Stewart heeft een geheim dubbelleven waar bijna ieder jong meisje van droomt... Ze is namelijk niet alleen het gewone buurmeisje Miley, ze is ook het mega beroemde tiener pop idool Hannah Montana!
In Amerika en in heel veel verschillende Europese landen heeft Disney's Hannah Montana al gezorgd voor een ware hype. De serie is nummer-1 genoteerd in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken en Engeland.

Drie Hannah Montana albums!
Bijzonder aan de serie is natuurlijk de muziek die Hannah Montana zingt. In Amerika staat Miley/Hannah voor uitverkochte concertzalen en is haar populariteit ongekend groot. Op vrijdag 16 mei a.s. ligt de soundtrack van de serie in de winkel. Goed nieuws voor de fans, want er verschijnen meteen drie albums van Hannah/Miley! Naast de originele soundtrack van de tv-serie Hannah Montana verschijnt tegelijkertijd een tweede soundtrack van de serie, getiteld "Meet Miley Cyrus" én een Hannah Montana/Miley Cyrus 'Best of Both Worlds Concert', een registratie van de grote concertreeks van Hannah/Miley in Amerika op cd/dvd (voor  tracklistings zie bijlage).

Hannah Montana in de bioscoop
Hannah Montana komt dit jaar ook in de bioscoop. Walt Disney Studios Motion Pictures brengt namelijk de film uit Hannah Montana and Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Movie. In het najaar van 2008 worden ook nog verschillende dvd's van Hannah Montana uitgebracht
(emi music)