Zweedse September komt met album 'Dancing In Orbit'

24-04-2008 @ 17:09

Zweedse schone September wist eind 2007 een enorme dance hit te scoren in Nederland met Cry For You. Maandenlang domineerde deze track menig radio & TV zender en zo’n beetje elke dansvloer die ons kikkerlandje rijk is. De recent uitgebrachte nieuwe single Can’t Get Over die even opzwepend genoemd mag worden als haar voorganger, belooft dit succes nu al te evenaren. Can’t Get Over bereidt Nederland voor op September’s album Dancing In Orbit (release 8 mei). Een heerlijke CD die de sfeer ademt van haar recente single successen.
September aka Petra Marklund, had op 18 jarige leeftijd al haar eerste platendeal op zak. Samen met ‘hit making trio’ Jonas & Niclas von der Burg en Anoo Bhagavan knalde ze een aantal flinke Zweedse hits de studio uit.  Haar eerste internationale succes was de track Satellites: de zomerhit van 2006 in Spanje en een top 10 hit in de Amerikaanse Billboard Dance Chart! De catchy opvolger Cry For You leverde haar zelfs de #1 positie op in deze chart plus een gouden plaat in Zweden.
Nederland sloot de imponerende schoonheid ook massaal in haar armen na de zeer succesvolle release van Cry For You. De tweede single liet niet lang op zich wachten: Can’t Get Over werd vrijwel meteen toegevoegd aan de playlist van o.a. Radio 538, SLAM!FM en TMF. Het September album in Nederland kon natuurlijk niet uitblijven! Dancing In Orbit ligt vanaf 8 mei in de winkels en bevat maar liefst 19 tracks, een combinatie van 2 van de 3 September albums die in Zweden werden uitgebracht.
September heeft de wereld aan haar Zweedse voetjes liggen en dit is nog maar het begin!
SeptemberDancing In Orbit verkrijgbaar vanaf 8 mei bij o.a. Free Record Shop, Music Store, Mediamarkt, Van Leest en Bol.com
Voor meer info check: www.septembermusic.nl

Album: SeptemberDancing In Orbit
Maatschappij: Silver Angel Records
Distributie:  Digidance
Catalogus nummer: SAR 200706
Release datum: 8 mei 2008