ART GARFUNKEL IN HET WORLD FORUM THEATER

23-04-2008 @ 13:41

Maandag 13 oktober geeft de Amerikaanse zanger Art Garfunkel een concert in het World Forum Theater in Den Haag. 
Art Garfunkel vormde samen met Paul Simon tot 1970 het legendarische duo Simon & Garfunkel. Met hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’ en ‘The Sound Of Silence’ lieten zij een onuitwisbare indruk achter in de muziekwereld. Hun ‘Greatest Hits Collection’ ontving de Grammy Lifetime Achievement Award en werd het best verkopende album van een duo ooit. Terwijl Simon verantwoordelijk was voor het schrijven van de hits, was het de hoge tenor stem van Garfunkel die zo karakteristiek was voor hun muziek.
Na het uiteenvallen van het succesvolle duo brengt Art Garfunkel in 1973 zijn eerste solo album uit ‘Angel Clare’. In 1975 gevolgd door het succesvolle ‘Breakaway’ met ‘I Only Have Eyes For You’. Zijn grootste succes komt bij zijn vierde album ‘Fate for Breakfast’. Niet alleen haalt dit album de nummer 1 positie, ook de daarvan afkomstige single ‘Bright Eyes’, soundtrack van de film Watership Down, haalt de hoogste positie in de hitlijsten. In januari 2007 verscheen zijn laatste album ‘Some Enchanted Evening’. Art Garfunkel tradt voor het laatst op in Nederland in 2006.
Aanstaande donderdag om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 25 april 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten te bestellen via www.livenation.nl.
 
An evening with Art Garfunkel  
Maandag 13 oktober 2008
World Forum Theater – Den Haag
Entree: € 40, € 45 en € 50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur.