MEAT LOAF IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

23-04-2008 @ 13:40

Meat Loaf keert terug naar Nederland. Bij het annuleren van zijn Europese toernee vorig jaar, waardoor ook het concert in Ahoy niet door kon gaan, gaf hij het zelf al aan: “Let me dispel any rumors before they start – I will be back”. Inmiddels is de Amerikaanse zanger volledig hersteld van zijn stembandproblemen en geeft hij op maandag 4 augustus een concert in de Heineken Music Hall.
Met het album ‘Bat Out of Hell’ breekt Meat Loaf in 1977 wereldwijd door. Dit album, waarop ondermeer de hits ‘You Took the Words Right out of my Mouth’ en ‘Paradise by the Dashboard Light’ staan, is met meer dan 30 miljoen exemplaren een van de bestverkopende albums ooit. Ook het 2e ‘Bat Out of Hell’ album ‘Bat Out of Hell II: Back into Hell’ is in 1993 een enorm succes en levert met ‘I’d Do Anything for Love (But I Won't Do That)’ opnieuw een nummer 1 hit op. Ook ontvangt Meat Loaf een Grammy Award voor Best Rock Vocal voor dit nummer. Eind 2006 verscheen het derde ‘Bat Out of Hell’ album ‘Bat Out of Hell III: The Monster is Loose’ dat direct in de top 10 binnen kwam. Meat Loaf tradt voor het laatst op in Nederland in 2007 in een uitverkochte Heineken Music Hall.
Aanstaande donderdag om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 25 april 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten te bestellen voor het concert van Meat Loaf via www.livenation.nl.  

MEAT LOAF - CASA DE CARNE

Maandag 4 augustus 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.