WERRING laat Nederland rocken met hun verslavend catchy single

16-03-2008 @ 13:34

WERRING: strak gitaar-, bas- en drumwerk, catchy samples en een gedreven zanger met een stevige strot en pakkende uitstraling. Nieuw, jong, veelbelovend, recalcitrant en niet om zonder handschoenen aan te pakken.
WERRING bestaat uit de Groningse broers Erwin en Roeland Werring, geboren in Nederland en getogen in zowel Nederland als België zijn beiden geschoold in zowel klassieke muziek als jazz en rockmuziek.
WERRING: een tweetal van wie het talent tot nu toe niet onopgemerkt is gebleven. Enkele wapenfeiten: een Amerikaans platencontract voor 5 albums, werken met de legendarische producer Mike Shipley (o.a. Shania Twain, Def Leppard, Aerosmith en Van Halen), er werd een cover opgenomen van de Rolling Stones song “Miss you” voor de soundtrack van “Stoned” een verfilming van het leven van de overleden Rolling Stone Brian Jones, en een optreden op de prestigieuze televisie beurs Mipcom in Cannes (waarmee ze in de voetsporen van Bjork en U2 traden).
SO STRANGE is de nieuwe single van WERRING. SO STRANGE is een radiovriendelijke poprock song in optima forma: een refrein dat na één keer luisteren de hele dag in je hoofd blijft hangen, strakke gitaarsolo’s en fijne samples. SO STRANGE klinkt erg actueel en verslavend catchy; een prima visitekaartje van WERRING en een goede voorbode voor het debuutalbum dat binnen enkele maanden verwacht wordt.
Oordeel zelf: beluister en koop SO STRANGE via www.tunetribe.nl of in de betere platenzaak.
(Tunetribe/ EMI Music Publishing)

www.werring.net - www.myspace.com/werringbrothers - http://werringbrothers.hyves.nl/