2DVD VAN GRANDE DAME ANNEKE GRÖNLOH: "65 - Verjaardagsconcert"

04-03-2008 @ 17:36

Anneke Grönloh: Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, 5 records in het Guiness Book of Records, 16 gouden en platina platen, cultureel ambassadrice van Indonesië, officier in de orde van Oranje-Nassau, met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de meest succesvolle Nederlandse artiest ooit.
Nederlands eerste en grootste tieneridool bereikt de pensioengerechtigde leeftijd. Hoe vier je dat? Uiteraard groots en in stijl, zoals dat bij Anneke Grönloh hoort.
Een uitverkochte Koninklijke Schouwburg in avondkleding vormde op 23 juni 2007 het passende decor voor het verjaardagsconcert of, zoals het in de wandelgangen genoemd werd, Anneke’s AOW-gala.
In de zaal ruim drie generaties trouwe fans en bewonderaars plus vele prominenten en dierbaren. Op het podium een select aantal nationale en internationale collega’s, die stuk voor stuk tot Anneke’s rechtstreekse vriendenkring behoren: Chere Amie Jacqueline Boyer, Good old Rocco Granata en uiteraard onze eigen onvervangbare Ria Valk en Sandra Reemer, Frans Mulder en Lonny.

Op 28 maart a.s. verschijnt dit dierbare optreden op een 2DVD. 

ANNEKE GRÖNLOH: 65-Verjaardagsconcert
2DVD: IAM 99114
Release 28-3-2008
(foreign media/pinkrec.)