Moon Baker ´Shot Deep´ Video Clip in jaren '60 jasje

23-02-2008 @ 22:26

Moon Baker gaat ons dezer dagen verrassen met een gloednieuwe single/videoclip van ‘Shot Deep’, afkomstig van het album ‘ABC of Romances’. De video is opgenomen en geregisseerd door Darren Carter. De clip is sinds 22 februari exclusief te zien zijn op Myspace.com. De video is opgenomen in een jaren ‘60 stijl gebaseerd op de oude Britse serie ‘De Wrekers’ over een stel geheim agenten in het Verenigd Koninkrijk.
Ik hield van de klassenuitstraling en interactie tussen Emma Peel en John Steed,” aldus Moon Baker. “Vervolgens zat ik na te denken over een goed idee voor de clip van ‘Shot Deep’ en de serie ‘De Wrekers’ kwam spontaan in me op.” Het eindresultaat is verbluffend, prachtige sketches, choreografie en actiebeelden waarin je door het nummer meegesleept zal worden.
Als klap op de vuurpijl zal er gelijktijdig met de launch van de videoclip ook een gratis track downloadable komen op www.myspace.com/moonmusic.nl . Labelmate Ro Krom heeft voor deze gelegenheid een superswingende Boogaloo Remix gemaakt van ‘Shot Deep’. Ro Krom ken je natuurlijk al van het album ‘The Fatty Boom Project’ dat nu in de winkel ligt!
(supertracks)
www.supertracks.nl