Lucas & Gea zijn volop in beweging

13-01-2008 @ 13:38

Onlangs presenteerden Lucas en Gea hun nieuwe album onder de titel 'Lief en Leed'. Op het nieuwe album, wat alweer de 7e in de rij is, staat ook de nieuwe single van dit populaire duo onder de naam “Dat had ik nooit van jou verwacht”.
In totaal staan er 14 nieuwe liedjes van diverse bekende tekstschrijvers.
Insiders vertellen nu al dat het nieuwe album van Lucas en Gea het beste is wat ze tot nog toe hebben gemaakt. Het album is overal goed ontvangen en de verkoop hiervan gaat boven verwachting.
Op zaterdag 19 januari a.s zal eerder genoemde nieuwe single "Dat had ik nooit van jou verwacht" gepresenteerd gaan worden tijdens een groot feest in de Schutstal (www.schutstal.nl) te Vlagtwedde.

De Theatertour.
De premiere in Stadskanaal komt eraan, die staat gepland op 8 februari a.s
Overige data van deze theatertour zijn te vinden op dee website: www.lucasengea.nl
Halverwege 2008 (vermoedelijk 21 Juni) komt er eindelijk een Best of... CD uit met een DVD met daarop o.a. de real life soap en nooit eerder verschenen videoclips van het duo. Dit gaat een drieluik worden met 2 CD's en 1 DVD.

Country album voor Lucas & Gea ?
Mede door het countrynummer op de nieuwe CD, “Wolken voor de zon” en de  positieve reacties zijn er serieuze plannen voor een Lucas & Gea om een country album op te gaan nemen. Lucas & Gea hebben altijd plannen gehad hiervoor en er wordt inmiddels naarstig gezocht naar de juiste opnamestudio.