GOUDEN KERSTSINGLE VOOR SHUMAN & ANGEL-EYE!

25-12-2007 @ 15:29

Kerstsingle “Everyday Christmasis een groot succes
Naast de grote uitverkochte Kersttour voor meer dan 30.000 bezoekers brachten Shuman & Angel-Eye een prachtige Kerst CD single uit, genaamd “Everyday Christmas”. Afgelopen zondag 23 december is bekend geworden dat de single “Everyday Christmas” de gouden status heeft bereikt. Van de single zijn inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht.
23 December is deze gouden plaat in de Stadsschouwburg te Nijmegen aan Shuman & Angel-Eye uitgereikt.
Everyday Christmas” is de eerste gouden plaat voor het duo Shuman & Angel-Eye. Mede dankzij hun grote en trouwe fanbase is dit bijzondere succes bereikt.

16 Augustus jl. organiseerden Shuman & Angel-Eye het grote openlucht festival “Elvis and more” in Valkenburg voor 7.500 mensen. Momenteel toeren zij met de showband door Nederland voor de uitverkochte Kersttour voor meer dan 30.000 mensen. Ook voor 2008 hebben Shuman & Angel- Eye grootse plannen.

Single: Everyday Christmas
Kan het niet altijd Kerst zijn? Met die gedachte hebben Shuman & Angel-Eye een prachtig Kerstnummer gecomponeerd en geproduceerd: “Everyday Christmas”. Dit vrolijke Kerstnummer heeft een speelse, vlotte melodie en is niet compleet zonder de overbekende gitaarsolo van Shuman. De CD bevat een dubbele A-kant met het Kerstnummer “Everyday Christmas” en het nummer “The night comes to an end”.
De single is zowel verkocht in de detailhandel, als tijdens de tour, dus op locatie en ook internetverkopen en via de fan-base online. Natuurlijk heeft ook een mega-campagne van de reallife soap op 15 regionale zenders (en sterren.nl) en de enorme pr-actie met supermarktketen Jan Linders hierin een rol gespeeld.
30.000 Bezoekers in 30 shows dat is geweldig!. In Limburg/Brabant/Gelderland kon men de afgelopen tijd niet heen om de Kersttour van SHUMAN & ANGEL-EYE! Ook is er reclame gemaakt op vrachtwagencombinaties, in bushokjes en TV/Radio reclame in Limburg/Brabant/Gelderland.

website: http://www.always-online.tv/