NIEUWE SINGLE RONALD VAN GELDEREN “DIRTY ROCKER”

27-11-2007 @ 14:02

De veel besproken single “Dirty Rocker” van DJ Ronald van Gelderen is nu eindelijk verkrijgbaar. Via diverse kanalen wordt al maanden lang gespeculeerd dat de nieuwe plaat van de wereldbekende DJ een hoge hitpotentie heeft. Grote jongens als Paul van Dijk, Armin van Buuren, Sander van Doorn en Rank1 draaien hem inmiddels grijs in hun Dj-sets. Afgelopen week is Dirty Rocker uitgekomen op het High Contrast label van Be Yourself Music en nu te downloaden via Dance-Tunes.com.
Ronald van Gelderen heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Door zijn veelbesproken duistere imago en eigen vocalen op zijn succesvolle producties, is zijn internationale bekendheid enorm gegroeid. De afgelopen drie maanden vloog hij de wereld rond naar landen als Australië, China, Singapore, Amerika, Polen, Engeland, Nieuw Zeeland, Zweden voor zijn performance en was afgelopen weekend LIVE in eigen land te bewonderen; in de Matrixx Nijmegen.
Dirty Rocker werd op de dag van release direct opgepikt door SLAM!FM en is deze week  “Tune of the Week” op het download platform www.dance-tunes.com. In het buitenland is de plaat inmiddels een grote clubhit en wordt luidkeels meegezongen door de uitzinnige menigte. Dirty Rocker behaalde al eerder een #1 positie van de Engelse Kiss 101 FM Trance Chart, #2 positie van de Griekse Flux Dance Radio Top 20 en #2 positie in de Duitse Technobase FM charts en is tevens beloond met een super dikke review in de twee bekendste engelse Dance bladen DJ Mag en iDJ.
1 December treedt Ronald van Gelderen op tijdens het evenement Fabulous in de Brabanthallen Den Bosch. Daarna is hij voorlopig alleen in het buitenland te vinden.

Artiest: Ronald van Gelderen
Titel: Dirty Rocker
Mix: Radio Mix, Original Mix en Dub Mix
Catnr: HCR047
Label: High Contrast @ Be Yourself Music
Releasedatum: 16-11-2007
Meer informatie: www.ronaldvangelderen.com