JAN SMIT NIEUW OP #1 BINNEN MET NIEUWE SINGLE!

05-11-2007 @ 14:01

De nieuwe single ”Dan Volg Je Haar Benen” van Jan Smit komt deze week van niets binnen op #1 in de Mega Top 100 en Top 40. Het is de tweede maal dat Smit van niets op één binnenkomt: de eerste maal met het lied “Ik Zing dit Lied Voor Jou Alleen” was in 1997. Daarmee was hij de eerste Nederlandse artiest die dat presteerde.
Jan Smit is pas de derde artiest die met meer dan één single is binnengekomen op de eerste positie in de Top 40. Eerder gingen The Beatles en Marco Borsato hem voor die elk met eveneens twee titels op de hoogste positie binnenkwamen!
In de Mega Top 100 komt Jan Smit op één binnen met zijn nieuwe single, die overigens een dubbele A-kant heeft: naast “Dan Volg Je Haar Benen” staat ook ”Calyso” het duet met John Denver op de single.
Vorige week ontving Jan Smit in de HMH in Amsterdam tijdens de TMF Awards de NL Award. Vanwege stemproblemen was hij niet in staat om op te treden.
Dan Volg Je Haar Benen” zal zeker terug te vinden zijn op de setlist van de op 24 januari in Arnhem startende enorme live tour met zijn band. Op de internetsite www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl zijn alle data en plaatsen, verspreid over het hele land, terug te vinden.
Jan’s  J-Style jeansline staat tevens met stip op nummer één bij C&A en is op dit moment het best verkopende item bij dit concern!