KAISER CHIEFS OP WOENSDAG 14 NOVEMBER NAAR AMSTERDAM

13-08-2007 @ 23:12

Kaiser Chiefs keert dit jaar opnieuw terug naar Amsterdam. Op woensdag 14 november geeft de band een concert in de Heineken Music Hall. Eerder dit jaar traden ze twee keer op in een uitverkocht Paradiso. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.  
Kaiser Chiefs werd in 2003 opgericht in Leeds. De band, bestaande uit zanger Ricky Wilson, gitarist Andrew White, bassist Simon Rix, toetsenist Nick Baines en drummer Nick Hodgson, vernoemt zich naar de Zuid-Afrikaanse voetbalclub Kaiser Chiefs. In 2005 verscheen het debuutalbum 'Employment' met daarop de hits 'Oh My God' en 'Everyday I Love You Less and Less'. Begin dit jaar kwam hun tweede album 'Yours Truly, Angry Mob' uit. De eerste single van dit album 'Ruby' is door menig radiostation grijs gedraaid.
In de afgelopen paar jaar is de Britse band regelmatig in ons land geweest. Eerder dit jaar verkocht het vijftal twee concerten in de Paradiso in een mum van tijd uit. Bijzonder was dat de kaarten voor deze twee concerten alleen via internet te koop waren. Op zaterdag 18 augustus geeft Kaiser Chiefs ook nog een optreden op een uitverkocht Lowlands festival.

KAISER CHIEFS
+ support acts Silversun Pickups en Jakobinarina
Woensdag 14 november
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.