Nieuw succes voor Engelse rockband Hard-Fi

03-08-2007 @ 13:09

Het succes voor Hard-Fi kwam twee jaar geleden hard en snel. Een #1 debuutalbum en een uitverkochte Engelse tour bezorgde de band al snel de status van “one of Britain’s biggest bands”. In Nederland wist de band een hit te scoren met de single “Hard To Beat” en speelden ze o.a. op Lowlands.
De vier heren uit Londen komen nu terug met hun nieuwe album getiteld “Once Upon A Time In The West. Het markeert de volgende stap in de carrière van de band en laat een nieuw geluid horen dat is vormgegeven door Spike Stent (o.a. bekend van U2, Bjork en Madonna).
De eerste single is getiteld “Suburban Knights” en is ongelofelijk catchy! Het nummer heeft alles in zich een hele grote hit te worden. In Engeland gaat dat zeker gebeuren en Nederland kan haast niet achterblijven.
MTV heeft de video alvast tot Network Priority gebombardeerd. Vanaf 6 augustus zal de single als download verkrijgbaar zijn en vanaf 24 augustus als cd-single in de winkels.
Het album ligt vanaf 31 augustus in de winkel en wordt ondersteund door een online campagne, promo-bezoek en retail-marketing door maatschappij Warner Music.

Hard-Fi
CD-single: Suburban Knights
Release 24-AUG-2007    

CD: Once Upon A Time In The West
Release: 31-AUG-2007
(warner music)