BIJZONDER DOCUMENT: 4DVD BOX VAN WILLEKE ALBERTI ''VOOR ALTIJD'

16-04-2007 @ 12:42

Donderdag 19 april a.s. verschijnt onder de titel Voor Altijd een 4DVD-box met werkelijk alle hoogtepunten uit de roemrijke 50-jarige carrière van Willeke Alberti. Het is een royaal overzicht geworden van Willeke’s tv-optredens vanaf haar beginjaren.
Hoogtepunten zoals haar grote hits 'Spiegelbeeld' ('63), 'Morgen ben ik de bruid' ('66), 'Mijn dagboek' ('64), 'De winter was lang' ('64), 'Telkens weer' en 'Carolientje' ('77) wisselen elkaar af met een ruime keuze aan scènes en duetten die zij samen met haar vader Willy Alberti deed in hun Zaterdagavondshows.
Verder zien we liedjes uit Rooie Sien, medley’s uit De Kleine Waarheid en haar alom geprezen en groots opgezette muziekspecials.
Willeke ontving in haar shows veel gasten en trad zelf ook graag op in shows van haar vrienden. Deze box bevat gastoptredens met Jeroen Krabbé, André van Duin, Paul de Leeuw, Ted de Braak en Willem Ruis.
De dvd’s, uitgebracht door Music Products B.V. (ACE 10522), worden door Willeke persoonlijk ingeleid en zijn met een speelduur van ruim 12 uur een ware must voor elke Willeke Alberti fan. Het is één grote aaneenschakeling van warme, dierbare en emotionele momenten in de glorieuze carrière van een rasartieste.
Al een halve eeuw lang is Willeke Alberti onbetwist één van Nederland’s grootste en meest constante publiekslievelingen. Van ideale schoondochter groeide ze uit tot meest gewenste schoonmoeder, waarna ze promoveerde tot droom-oma van de natie. Er is in de afgelopen vijf decennia veel geschreven en gefilosofeerd over wat nu Willeke’s grote aantrekkingskracht is; wat haar succesformule zo tijdloos maakt. Het antwoord is heel eenvoudig: er is geen bedachte formule. Geen strategie of marketingconcept. Wat er wel is, zijn talent, warmte, veelzijdigheid, emotie, actrice, zangeres, kortom Willeke Alberti zelf.

(music products)