WITHIN TEMPTATION OP 1 BINNEN EN GROOT CONCERT IN NOVEMBER!

16-03-2007 @ 17:15

Vandaag -16 maart- is bekend geworden dat het nieuwe album van Within Temptation, "The Heart Of Everything", vanuit het niets op #1 is binnengekomen in de Nederlandse albumlijst. Het album, dat deze week in heel Europa tegelijk is uitgebracht, is ook in andere landen een groot succes. De band maakte verder vandaag bekend dat ze in november van dit jaar een groot eigen concert gaan geven in het Beursgebouw te Eindhoven. Nadat de band in 2005 een groot eigen concert gaf op het Amsterdamse Java Eiland (en dit op DVD uitbracht), is nu het Beursgebouw in Eindhoven aan de beurt om uit haar voegen te trillen.
In navolging van de release van het nieuwe album "The Heart Of Everything", zal dit concert één van de exclusieve optredens in Nederland zijn die dit jaar worden gegeven. Ook dit concert zal een
spectaculaire show worden, Within Temptation gebruikt namelijk tijdens hun shows veelvuldig vuurwerk, special effects, en prachtige decors. Robert Westerholt: "Toen we het Beursgebouw voor het eerst zagen, wisten we meteen dat dit de perfecte locatie was voor dit optreden. Het is een hele brede zaal, dus de zicht op het podium is van alle kanten perfect. De mogelijkheden voor vuurwerk, licht en geluid zijn ook heel goed, dus we zijn ervan overtuigd dat we een sensationele show gaan neerzetten. We gaan nu een periode van zeer intensief touren tegemoet, met zo'n 100 festival- en clubshows op diverse continenten. We weten geen beter land om deze periode af te sluiten dan Nederland, dus we kijken er al heel erg naar uit."

WITHIN TEMPTATION
+ support acts
Beursgebouw Eindhoven
24 november 2007
Deuren open: 17:30 uur    
Aanvang: 19:30 uur