Muzikantendag zoekt band en singer/songwriter voor The Case!

02-03-2007 @ 10:24


Buma Cultuur organiseert zaterdag 12 mei de Muzikantendag in Melkweg, Sugar Factory en Cinecenter, Amsterdam. In het kader van ‘The Case’ is de organisatie op zoek naar een band en een singer/songwriter die de hele dag gevolgd gaan worden.
Muzikantendag is een project vol workshops, interviews en panels. Voor de derde maal zal het publiek één band en één singer/songwriter volgen tijdens ‘The Case’. Dit programma bevat een zangworkshop, een persfoto shoot, PR workshop, International Music Managers Forum (IMMF) management interview en een songbewerking samen met de band van Anouk. Ga naar www.ongekendtalent.nl om je op te geven voor ‘The Case’.
Naast ‘The Case’ vinden er workshops, lezingen en panels plaats waarin je wordt bijgespijkerd over alle aspecten van de muziekwereld. Daarnaast zullen tal van muzikanten hun muzikale ziel blootleggen over hoe zij een song of tekst schrijven. Ook zijn er specifieke instrument en producer workshops te volgen van de tijdschriften Slagwerkkrant, Gitarist, Interface en Keyboard Plus.
’s Avonds vindt de finale van de SENA Performers POPnl Award 2007 plaats, gratis te bezoeken met een Muzikantendag-kaartje. In deze nieuwe landelijke competitie spelen dertien bands - afgevaardigd door de leden van POPnl - uit de twaalf provinciën en de stad Amsterdam voor een kritische jury van programmeurs van festivals en podia uit heel Nederland. De winnaar is de act die het meest geboekt is door de aanwezige programmeurs.

Muzikantendag, 12 Mei 2007, Melkweg, Cinecenter, Sugar Factory
Zaal open 10.30 uur - Aanvang 11.00 uur - Tickets (€ 16,- excl. reserveringskosten, geen verplicht lidmaat-schap) zijn verkrijgbaar bij de Melkweg, AUB Ticketshop, Uitburo (0900-0191 - € 0,40pm), Ticket Service (0900 - 3001250 - € 0,45pm), 150 grotere postkantoren, GWK stationskantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. De voorverkoop is al gestart.
Meer info over Muzikantendag: www.muzikantendag.nl
Meer info over SENA Performers POPnl Award 2007: www.POPnl.nl

Georganiseerd door Buma Cultuur, met medewerking van Sena Performers
De programmering is tot stand gekomen in samenwerking met BGIN, BV Pop / FNV Kiem, Gitarist, IMMF, Interface, Keyboard Plus, Ongekend Talent, POP NL, Productiehuis OostNederland en Slagwerkkrant.