Van Dik Hout zoekt de intieme setting van het theater weer op

10-01-2007 @ 21:58

Voor het eerst sinds 6 jaar zal Van Dik Hout weer te zien zijn in de intieme setting van het theater. Op 28 januari zal de band haar première beleven in het Frits Philips Muziekcentrum in Eindhoven om vervolgens tot en met half maart met een aantal theaterconcerten het land door te touren. Naast vele klassieke Van Dik Hout songs worden ook nummers van het nieuwe album ten gehore gebracht en zal ook de akoestische kant van de band belicht worden.
Als opwarmertje voor hun theaterconcerten speelde Van Dik Hout tijdens het Koninksrijkconcert in theater de Flint in Amersfoort , met als eregast prinses Máxima die al vanaf haar eerste ontmoeting met Van Dik Hout een enorme fan is.
Van Dik Hout behoort al sinds 1994 tot de meest succesvolle Nederlandstalige groepen ooit en heeft talloze hits gescoord. Hun prijzenkast puilt uit van awards. Bijzondere samenwerkingsprojecten met Herman Brood en Acda & de Munnik levert dikke hits op waaronder de nummer 1 hit 'Zij Maakt Het Verschil.

Het 6e album met als titel "Alles Waar Ik Nooit Aan Begon" ligt vanaf 26 februari in de winkels. De eerste single van het album, "Als De Dag Aanbreekt", is vanaf 5 februari al te koop.
Voor meer info: www.vandikhout.nl