René Froger schittert op Dommelsch producten

03-10-2006 @ 09:46

In het kader van zijn nieuwe theatershow Mijn Hollands Hart en de samenwerking met biermerk Dommelsch, siert Ren Froger het komende half jaar alle pilsflesjes, blikjes en PerfectDraft-vaatjes van Dommelsch. Niet alleen in de theaters zal Ren volop zijn gezicht laten zien, ook in de supermarkten is hij niet te missen.
"Het is een bijzondere en originele manier om mijn tour aan te kondigen. Zoiets is nog nooit eerder gedaan en ik ben er ontzettend trots op! Een fantastische start van een unieke samenwerking tussen Dommelsch en mij. Alle pilsflesjes, blikjes en PerfectDraft-vaatjes van Dommelsch zijn voorzien van een zingende Ren. Ik vind het leuk om samen te werken met Dommelsch. Dommelsch omarmt bijzondere muziekinitiatieven binnen de Nederlandse muziekbranche en dat spreekt me erg aan. Zo is Dommelsch Dubbel Dutch een onderdeel van mijn theatershow", aldus Ren Froger. Deze week tekende Ren, samen met Marketing Director van Dommelsch Manisha Thakker, officieel het contract voor de samenwerking.

Dommelsch Dubbel Dutch
Vanaf 4 oktober staat Ren Froger met zijn nieuwe theatershow Mijn Hollands Hart een seizoen lang in de Nederlandse theaters. Ditmaal is het repertoire helemaal Nederlandstalig en verrast de zanger zijn fans met eigen interpretaties van bekende nummers van Nederlandse artiesten. Ook verschijnt er in het kader van Dommelsch Dubbel Dutch in elke show een gastartiest waarmee Ren speciale duetten in het Nederlands zingt. Het verrassingselement is in lijn met de eerdere Dommelsch Dubbel Dutch optredens die het afgelopen jaar plaatsvonden. Unieke Nederlands duos zoals Do en Xander de Buisonj, Tashas World en Brainpower, Ellen Ten Damme en Martin Buitenhuis, Birgit Schuurman en Syb van der Ploeg, Candy Dulfer en Extince zorgden voor spetterende optredens op geheime locaties in het land.
Wie s avonds samen met Ren het podium bestijgt, blijft een verrassing tot het laatste moment. Een klein tipje van de sluier mag echter worden opgelicht: de eerste Dubbel Dutch partners van Ren zijn Jorge Castro en Glennis Grace.
De komende tijd zullen meerdere gezamenlijke muziekinitiatieven volgen, maar wat Dommelsch en Ren Froger verder precies samen gaan doen blijft nog een verrassing