Intwine's FEEL IT titelsong nieuwe Nederlandse speelfilm NACHTRIT

09-08-2006 @ 21:17

De populaire Nederlandse rockband Intwine heeft speciaal voor NACHTRIT de titelsong Feel It geschreven. Het nummer is vanaf 18 september verkrijgbaar in de winkel en als download.
'Vooral de rauwe en beklemmende sfeer van de film sprak ons aan en wij denken met Feel It dezelfde sfeer te hebben gecreerd', aldus leadzanger Roger.
Feel It is tevens de eerste single van hun nieuwe CD PYRRHIC VICTORY, dat op 9 oktober zal verschijnen. Regisseuse Dana Nechushtan; 'Naast de titelsong Feel It heb ik ook For Goodness Sake in mijn film gebruikt. Beide nummers geven het gevoel dat ik in de film naar voren wil laten komen perfect weer.'
Voor de single is een speciale videoclip met fragmenten uit de film gemaakt. Daarin speelt de Chevrolet Caprice Classic uit de film een centrale rol.
In NACHTRIT, genspireerd op de Amsterdamse taxioorlog, spelen Frank Lammers (De Dominee, Shouf Shouf Habibi) Fedja van Hut (Ober, Wilde Mossels) en Peggy Jane de Schepper (Costa!) de hoofdrollen.
Wanneer taxichauffeur Dennis - in de hoop zijn droom te verwezenlijken - zich tot zijn nek toe in de schulden steekt, raakt hij verstrikt in een crimineel netwerk. Hierdoor dreigt hij alles wat hem lief is te verliezen. Er ontvlamt in hem een allesverzengend wraakgevoel. Oorlog in de straten van Amsterdam.
De film gaat op 30 september in premire tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht en zal vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

www.intwine.nl
www.nachtritdefilm.nl