UITGAANSTIP IN AMSTERDAM OSDORP: Opium Club Restaurant

05-07-2006 @ 17:28

Elke Metropool heeft meerdere stadscentra. Zo ook Amsterdam! Stadscentrum Osdorp groeit dan ook in een razend tempo uit tot een volwaardige stad met een prachtig bos (Sloterpark), een groot theater-congres gebouw (Meervaart) en een schitterend winkelcentrum (Osdorpplein). Bij zo'n nieuw stadscentrum hoort natuurlijk ook een geweldige eigen uitgaansgelegenheid. Opium Club Restaurant aan de Sloterplas is deze uitgaansgelegenheid.

Opium Club Restaurant creeert een totaal beleving ..
Opium Club Restaurant aan de Meer en Vaart 175 te Amsterdam is een combinatie tussen dineren en uitgaan. De keuken van het restaurant is Mediterraans en maakt alleen gebruik van de beste, verse ingredinten vandaar ook de wisselende menukaart.
Opium Club Restaurant is een gezellige loungeclub, waar je terecht kunt voor uitgekiende gerechten, exotische cocktails, een trendy bar, diverse relaxte zitjes, een prachtig terras aan het water en regelmatig live optredens van artiesten.
Op vrijdag en zaterdag draaien er vanaf 21:30 dj's en verandert Opium in een bruisende club. Opium richt zich op een breed publiek dat tijdens een avondje uit een hoge kwaliteit en goede sfeer wil ervaren.

Met ingang van 7 juli zal de programmering van de vrijdagavond in de Opium gedaan worden door Rob Boskamp. Deze ervaren kenner van het uitgaansleven heeft zijn strepen ruim verdiend en staat dan ook nog met grote regelmaat in het land in de meest uiteenlopende clubs en lokaties. Zijn recente ervaringen met Jackie RC in Rotterdam en zijn betrokkenheid bij de muzikale omlijsting van het restaurant van Club Panama in Amsterdam waren een goede reden om ook dit succes door te trekken richting 'the newest hotspot in town' namelijk Opium Club Restaurant! Met regelmaat zal hij zelf draaien, maar ook vele andere bekende en onbekendere dj's zullen uitgenodigd worden om hun kunsten te komen vertonen. De vrijdagavond gaat "Celebration" heten en zal alle coole disco / dance classics van de 70's 80's en 90's behelsen.
De entree op deze vrijdagavonden is gratis!!!

De vrijdag-avond line up en data's tot eind september:
07 juli: Friday Night Fever - Rob Boskamp
14 juli: Boogie Wonderland - Joshua Walter & Rob Boskamp
21 juli: Classique Modern - Rob Boskamp
28 juli: Radio! - Silverius (Radio Veronica)

04 augustus: Friday Night Fever - Rob Boskamp
11 augustus: Boogie Wonderland - Rob Boskamp
18 augustus: Classique Modern - DJ Dave
25 augustus: Radio !- DJ Dave & Gerard Ekdom (3FM)

01 september: Friday Night Fever - Eric Fender
08 september: Boogie Wonderland - Rob Boskamp
15 september: Classique Modern - Rob Boskamp
22 september: Radio! - Rob Boskamp & Edith de Doosch (Radio 10 / Slam fm / Radio 538)
29 september: Different Cook - Rob Boskamp & BEN LIEBRAND (Radio Veronica / Curry & Van inkel / de minimix / grandmix)

Speciale gasten zijn Silverius bekend van Radio Veronica. Hij mixt daar elke zaterdagavond een 2 uur durend programma aan elkaar bestaande uit de beste danceclassics.
Gerard Ekdom van Radio 3FM, bekend van Avro's Arbeidsvitaminen, het langstlopende programma in de Nederlandse radio-historie, zoekt speciaal voor de Opium zijn favoriete dansbare arbeidsvitaminen plaatjes bij elkaar.
Edith de Doosch, Nederlands bekendste vrouwelijke radio-jock met een staat van dienst die er echt niet om liegt, bekend van 538 en Slam FM en even daarvoor van Radio 10, waar ze natuurlijk heel veel classics draaide.
Ben Liebrand, de king of swing, het absolute boegbeeld van de Nederlandse disco / classics scene, ok zelfs een 'living legend' als het op de 80's/90's sound aankomt
Momenteel elke zaterdag te horen by Radio Veronica. Verwierf grote faam bij Curry & van Inkel met zijn minimix en grandmix. Deed en passant ook remixen voor iedereen
van Sting tot Grace Jones en van Phil Collins tot Sugar Hill Gang.
It's going to be a sizzling hot summer

Opium Club Restaurant ligt op 5 minuten afstand van de ringweg en 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Een parkeergarage voor 500 auto`s is te vinden tegenover de Opium, naast de Meervaart. NS station Cornelis Lelylaan is in de nabijheid en tram en bushaltes vlakbij (lijn 1 / 17 / 19 / 68), maken Opium Club Restaurant optimaal bereikbaar.

opiumclubrestaurant
djrobboskamp