WELCOME TO THE FUTURE 26 mei in Amsterdam

19-05-2006 @ 09:22

Op vrijdag 26 mei zal in Studio 80 een nieuwe editie van Welcome to the future met als special guest de Berlijnse DJ Jens Bond, n van de grote troeven van het Pokerflat-label van Steve Bug. Verder natuurlijk alle Welcome to the future-residents, bekend van het GO4-samenwerkingsverband: Eric de Man, Lil D, Quazar Soundsystem ft Jobez en de Le Clic-dj's Aron Friedman, Noah Pepper en Julien Chaptal.

Welcome to the Future, dat in alle edities van 2006 stampvol was in Studio 80, wordt op 26 mei voor het eerst gehouden in twee zalen. Met in de achterzaal een gloednieuw concept: Lil D's Spacepaleis, met minimal, chill out en deep house van onze eigen minimal queen, bijgestaan door Esther en Quazar Soundsystem featuring Jobez.
In de grote zaal opent Eric de Man, die weliswaar een fabuleuze reputatie heeft als afsluiter, maar - en dat is een publiek geheim - ook als geen ander in staat is om een party vanaf het nulpunt op te bouwen. Openen is een kunst en Eric is een meesterkunstenaar.
Aron Friedman, Noah Pepper en Julien Chaptal vormen tesamen Le Clic, dat als live-band momenteel hard op weg is heel Nederland te veroveren. Op eerdere edities van Welcome to the future maakten de bandleden ieder voor zich indruk als dj, en daarom zijn Aron, Noah en Julien natuurlijk opnieuw van de partij.
Hoofdact van de avond is de Berlijnse Jens Bond, die zijn Amsterdamse debuut maakt op Welcome to the future. Vorig jaar verscheen zijn eerste Pokerflat-release: het samen met zijn goede vriend Guido Schneider geproduceerde 'Oh my buffer.'
Bond, die ooit begon als drummer in rockbands, maar na zijn eerste bezoek aan een club zijn drumstel inruilde voor twee Technics draaitafels, is resident-dj in de Berlijnse club Watergate. Eerder draaide de 31-jarige dj, die zijn eigen stijl omschrijft als 'freaky minimalistische tech house, ondermeer in Berlijnse clubs als Tresor, Maria, Ostgut en Pfefferbank.

Welcome to the future
Vrijdag 26 mei / Studio 80
Rembrandtplein 17, Amsterdam
Come early, party starts at 2200
www.welcometothefuture.nl