'HEROTIEK' OPNIEUW IN HOTEL ARENA !

06-05-2006 @ 16:56

Na het succes van de eerste editie in maart ontvingen zij een warm onthaal van het publiek en Hotel Arena. GROEP HERO is dus geen eendagsvlieg, en worden de mouwen opgestroopt om donderdag 25 mei a.s. de beste Hemelvaartavond te geven die Amsterdam ooit gekend heeft. Zoals bekend staat het feest HEROTIEK in het teken van studentikoos, lekker ongecharmeerd feesten gepaard met een humoristisch en (h)erotisch tintje. GROEP HERO werkt ditmaal samen met Amsterdam Republic Vodka en ROOIE OORTJES Magazine.

Na de succesvolle eerste editie is het de vraag wie deze keer het dak van Hotel Arena eraf gaat blazen. GROEP HERO opent namelijk nu ook de tuinzaal die de vorige keer gedeeltelijk gesloten bleef. Het was toen wikken en wegen of we deze zaal volledig open moesten gooien. Stel dat het nou net niet druk was geweest dan kampten we met twee halfvolle zalen en dat moeten we niet hebben, vertelt de zelfverzekerde Minne Telman, een van de vier leden van GROEP HERO.
Muzikaal wordt de tuinzaal ondersteund door DJ Ill Skillz (Live on the Low) die het neusje van de zalm zal serveren van de beste hiphop, reggaeton, dancehall, crunk en ook nederhop. Host voor deze speciale clubavond is Kimo (Hou Het Straat Records) en een act de prsence van nieuwkomer Jeremia (bekend van Stretch In met DJ Orlando).
Dan hebben we het nog niet gehad over de kerkzaal die het publiek zal voorzien van de meest opzwepende, zwoele, aanstekelijke en sexy house zodat alle voetjes van de vloer zullen gaan. Wederom is Phunk E Deff (Club Monza) aanwezig die vergezeld zal worden met Ramon Diaz (resident van Hed Kandi), Chris le Duc (Space Ibiza), Quintino (als talent gezien door Laidback Luke) en een zeer speciale gast als host: Negativ.
Hotel Arena is bij mij in de buurt en via vrienden hoorde ik van HEROTIEK. Toen ik eenmaal daar was wist ik niet wat ik meemaakte! Een topsfeer met allemaal verschillende mensen, dope beats en een gezellige drukte. Ik verheug me op het feest en om voor het eerst iets met GROEP HERO te doen!, zegt de meest besproken rapper van het moment die onlangs schitterde in de film Bolletjes Blues. Hotel Arena zal zijn deuren openen voor HEROTIEK om 22.00 uur en zal spetterend tot een einde komen wanneer iedereen te diep in het wodka glaasje heeft gekeken.

GROEP HERO is een dynamisch en jong bedrijf voor alles en iedereen op het gebied van media en entertainment. Wat ooit begonnen is als grap begint steeds meer serieuzere vormen aan te nemen. Thomas van Mens, lid van GROEP HERO, spreekt: We specialiseren ons op het gebied van artiestenmanagement, tv formats, evenementen en printdesign. Elk individu heeft zijn eigen talent en daarom lukt het ons steeds met grensverleggende en oorspronkelijke concepten te komen. Er staan een boel interessante samenwerkingen op ons te wachten met verschillende grote clinten dus drukke tijden zullen ons blijven aandoen. Ons streven is om ons de komende 1,5 jaar te ontplooien als een geoliede en gevestigde motor in de business en uiteraard het portfolio uitbreiden. Ondertussen moet er volgend jaar nog wel even afgestudeerd worden en dit moet natuurlijk wel gebeuren. We nemen onze studie heel serieus want we willen niet afstuderen als een 13 in een dozijn student zoals er zoveel al zijn. In 2003 leerden we elkaar kennen en we zaten meteen op n lijn: we beseften ons dat dit een managementstudie is en geen showbizz studie waar velen zich helaas nog steeds in vergissen. Altijd achter de schermen blijven, anders hadden we wel gesolliciteerd bij TMF of ons ingeschreven bij een castingbureau als we zo nodig met onze kop op tv willen, aldus Minne Telman.

Plaats: Hotel Arena Amsterdam
Datum: donderdag 25 mei 2006, 22:00 - 04:00

Line-up: The Garden:
DJ ILL SKILLZ
MC KIMO
JEREMIA


The Chapel:
PHUNK E DEFF
RAMON DIAZ
CHRIS LE DUC
QUINTINO
MC NEGATIV
VJ THOMANUS


Toegang: DVK 11,99 (students 9,99)
VVK 7,99 (excl. fee)

Voorverkoop: BEEP www.beep.nl
Hotel Arena Receptie
www.hotelarena.nl

Info: Voor meer informatie over HEROTIEK, GROEP HERO en / of kaartverkoop kunt u zich wenden tot info@groephero.com of www.groephero.com