MUSIC AGAINST CANCER

18-01-2006 @ 09:24

22 januari 2006 Melkweg Amsterdam
Presentatie: Floor Jansen (After Forever) & Bazz (VanKatoen)

Op 22 januari 2006 staat De Melkweg, Amsterdam, in het teken van Music Against Cancer. Dit benefietconcert, georganiseerd door Eric Gijsen-Muziekprodukties, heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Alle netto inkomsten gaan naar de KWF Kankerbestrijding. Vanaf 16.30 zijn de volgende bands te zien:
Soulstitia (NL) 16.30
Morning (NL) 17.30
Xystus (NL) 18.30
Nemesea (NL) 19.45
Autumn (NL) 21.00
Trail of Tears (NO) 22.30
Alle bands doneren hun show om mee te helpen aan dit initiatief.
Kaarten zijn te koop via de bekende voorverkoopadressen en bij De Melkweg. Op dit moment zijn ongeveer de helft van de kaarten verkocht.
In dezelfde week wordt er een verzamel CD gereleased waarop zestien bands een nummer ten gehore brengen voor dit goede doel. De CD wordt verkocht voor 6,99. Ook hiervan komen alle opbrengsten ten goede van de KWF Kankerbestrijding.
Music Against Cancer is een initiatief van Eric GijsenMuziekprodukties en wordt voor de tweede keer gehouden. De 2004 editie vond plaats in Hedon, Zwolle. Eric Gijsen-Muziekprodukties wordt dit jaar ondersteund door de hoofdsponsoren: KinkFM, The Electric Co, De Communicatiegarage, Melkweg, Graphic Web Systems, Dirk Witte Utrecht en Saint Of Sound.

Verdere sponsors tot op heden:
SONY BMG Music Entertainment (Netherlands) BV, Universal Music Nederland BV, NLHosting, Club Metro, Streetteam, New Frontiers, Smelt Professionele Communicatie, Tigerprint Merchandising, Festivalinfo.nl, Patsticks.

Music Against Cancer
22 januari 2006, zaal open: 16.00
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a Amsterdam
Kaarten 15, te koop via alle bekende voorverkoopadressen
www.musicagainstcancer.nl

MUSIC AGAINST CANCER
Want kanker hoeft niet het einde te zijn