LARGE, AIM4MUSIC EN SUBURBAN BEGINNEN GESPECIALISEERDE DOWNLOADSITE

07-01-2006 @ 12:27

suburban, Large Popmerchandising en Aim4Music hebben de handen ineen geslagen om de eerste in rock gespecialiseerde Nederlandse downloadshop te realiseren.
Large Popmerchandising is een postorderbedrijf dat zich al 18 jaar richt op (veelal jeugdige) subculturen binnen de hardere/alternative muziekstromingen. Iedere 3 maanden verschijnt er een full colour Large Catalogus die voor de doelgroep meer is dan alleen een catalogus, het is een lifestyle. De oplage van deze catalogus ligt met 270.000 ver boven welk ander Nederlands muziektijdschrift en Large heeft dan ook een grote naamsbekendheid binnen deze doelgroep.
suburban is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitbrengen en distributie en marketing van muziekgenres als rock, metal en punk en hebben derhalve een grote catalogus binnen deze genres.
Aim4Music heeft de afgelopen jaren bewezen goede tailormade shops neer te kunnen zetten (o.a. voor radio 538, Oor, Talpa Downloads en Mega Media Magazine) door naast technische kennis ook een goede know how van de muziekbusiness te bezitten.
Eigenaar / MD van suburban, Ronald Drayer is zeer verheugd met de samenwerking "Het is een best of both worlds situatie met de naamsbekendheid van Large, de catalogus van suburban en de know how van Aim4Music. Ons grote voordeel ten opzichte van andere downloadshops is dat we zeer gericht marketing kunnen bedrijven recht in de doelgroep".
Aim4Music zal zorgdragen voor het technische gedeelte, Large voor de marketing en suburban voor de content.