Years & Years op vrijdag 30 september naar AFAS Live met "The Night Call Tour"

25-04-2022 @ 21:39

Years & Years hebben het Europese deel van de langverwachte "The Night Call Tour" aangekondigd. Op vrijdag 30 september strijkt Olly Alexander neer in AFAS Live in Amsterdam.
Met een nummer 1 hit in het Verenigd Koninkrijk en zijn tiende top 40 single 'Sweet Talker', brengt het nieuwe album 'Night Call' de ultieme Years & Years-ervaring. Met een geluid dat geïnspireerd is door baanbrekende figuren zoals Sylvester en de clubklare wereld van French House, toont deze danceplaat met daarop 11 tracks verhalen over het leven van de queer gemeenschap zoals alleen Olly Alexander dat kan. Met de drie enorm succesvolle albums die tot nu toe zijn uitgekomen heeft de zanger, acteur en mode-icoon vijf Brit Award-nominaties in de wacht gesleept , 4,4 miljard wereldwijde streams behaald en de krantenkoppen over de hele wereld gehaald met de bekroonde show 'It's A Sin' (onlangs genomineerd voor elf Bafta's, waaronder Olly voor Hoofdrol).

Van zijn eigen BBC 1-special en de nieuwste Savage Fenty campagne tot het Harris Reed-retrospectief in het V&A, Olly Alexander blijft zijn platform gebruiken om de grenzen van het mainstream supersterrendom te verleggen. Met zijn Europese tour die in september van start gaat in Oslo en op 13 oktober in Zenith in Parijs eindigt, belooft 'The Night Call Tour' het grootste queer-spektakel van Years & Years tot nu toe te worden, en dat mag je niet missen.

YEARS & YEARS - THE NIGHT CALL TOUR
Vrijdag 30 september 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39,20,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 28 april om 10:00 uur via Ticketmaster.