Jack White op 1 juli in AFAS Live

11-12-2021 @ 20:24

De Amerikaanse zanger en gitarist Jack White komt op vrijdag 1 juli voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de The Supply Chain Issues Tour en staat in het teken van twee nieuwe albums die White in 2022 uitbrengt.
De The Supply Chain Issues Tour is de eerste headlinetour van Jack White in vier jaar tijd. De tour staat in het teken van zijn twee nieuwe albums Fear of the Dawn, die op 8 april 2022 moet uitkomen, en Entering Heaven Alive, die gepland staat voor release op 22 juli 2022. Onlangs bracht Jack White de eerste single uit van Fear of the Dawn, 'Taking Me Back', dat werd omschreven als een "return to White's sweet spot". De bijbehorende video regisseerde hij zelf, in samenwerking met Lauren Dunn. 

Muzikale duizendpoot Jack White brak ruim twintig jaar geleden door als frontman van rockduo The White Stripes, waarmee hij veel hits scoorde, w.o. 'Lazaretto', 'Another way to die', 'love is blindness', 'Love interruption'. Ook is bij bekend als medeoprichter en frontman van de bands The Raconteurs en The Dead Weather. In 2012 bracht hij zijn eerste solo album uit, het succesvolle Blunderbuss, dat werd opgevolgd door Lazaretto (2014) en Boarding House Reach (2018). Ook is hij actief als producer en is hij eigenaar van het label Third Man Records.

JACK WHITE - the supply chain issues tour
Vrijdag 1 juli 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €78,40,- (incl. servicekosten)

De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 17 december om 10 uur via Ticketmaster.