Above & Beyond op vrijdag 11 maart 2022 naar de Amsterdamse Gashouder

08-06-2021 @ 16:23

Het Britse dancetrio Above & Beyond komt op vrijdag 11 maart 2022 naar de Gashouder in Amsterdam.
Het is het eerste optreden van de groep uit Londen, dat bestaat uit Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, in de iconische ronde Gashouder. In 2016 stond het trio in het kader van de 200ste jubileum van hun Group Therapy radioshow (ABGT200) voor een uitverkocht Ziggo Dome.

De mannen van Above & Beyond lopen al twee decennia voorop in elektronische dansmuziek. De oprichters van de Anjunabeats en Anjunadeep record labels en hosts van de radioshow Group Therapy, dat wekelijks miljoenen danceliefhebbers bereikt, hebben twee Grammy nominaties ontvangen voor de anthems van Northern Soul (ft. Richard Bedford) en We’re All We Need (ft. Zoë Johnston). In 2018 kwam het vierde elektronische album van het trio, Common Ground, binnen op de derde plaats in de Official Billboard Album Chart.

De toewijding aan hun vak heeft de songwriters/producers een carrière opgeleverd waar veel elektronische artiesten misschien alleen maar van kunnen dromen: vier veelgeprezen studioalbums, 15 compilatiealbums, twee ‘akoestische’ albums en een op zichzelf staand album voor yoga en meditatie – om nog maar te zwijgen van ontelbare club-cuts en dance-remixen. Above & Beyond’s meest recente compilatie,‘The Club Instrumentals’, is nu via Anjunabeats streaming verkrijgbaar.

ABOVE & BEYOND
Vrijdag 11 maart 2022 | Gashouder, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: 54,90 (incl. servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 11 juni om 10:00 via Ticketmaster.