Voorlopig afscheid The Analogues in Ziggo Dome op 11 september 2020

25-09-2019 @ 21:12

Vrijdag 11 september 2020 treden The Analogues op in Ziggo Dome in Amsterdam. Onder de titel Hello Goodbye – The Very Best from the Studio Years is dit voorlopig het laatste optreden van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden. Dit maakte de band bekend in een speciale uitzending van De Wereld Draait Door in het teken van de 50ste verjaardag van Abbey Road.
Abbey Road waarmee de band komend voorjaar nog in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We hebben inmiddels besloten om een serieuze pauze te gaan nemen. Maar we sluiten dit project eerst af op 11 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band en The White Album.

THE ANALOGUES - HELLO GOODBYE
The Very Best from the Studio Years
Vrijdag 11 september 2020, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,50 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 26 september om 9.00 uur.