Jett Rebel op 23 maart 2020 solo in Carré

13-04-2019 @ 12:35

Op 23 maart 2020 staat multi-instrumentalist Jett Rebel in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam voor een solo concert. Eerder dit jaar gaf hij ook al een concert in Koninklijk Theater Carré, die show was volledig uitverkocht.

Eerder dit jaar tourde Jett Rebel nog met zijn Unconditional Love Tour door Nederland waarbij hij diverse zalen aandeed. Muziekcritici waren zeer lovend over deze theatertour. Zo schreef De Telegraaf over zijn uitverkochte show in Carré: “Volstrekt als zichzelf en met niemand meer dan zichzelf wervelde hij over het podium en door zijn muziek”.

Jelte Tuinstra - oftewel Jett Rebel - is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. De multi-instrumentalist staat bekend om zijn energieke liveoptredens en ongekende virtuositeit. Zijn levensverhaal leest sinds de release van debuutalbum Venus & Mars in 2013 als een jongensboek: zo bracht hij o.a. in 2016 en 2017 maar liefst 3 albums uit in 12 maanden, speelde hij zijn grootste eigen show ooit in Rotterdam Ahoy en is hij een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Paaspop, Pinkpop en de grote Bevrijdingsfestivals. Vorig jaar bracht hij zijn zevende album getiteld 7 uit, met hitsingles Perfect Lady en Amy.

JETT REBEL
Maandag 23 maart 2020
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €22,00
De kaartverkoop is direct gestart.
Meer info via www.carre.nl